Campus

Campus
El nostre campus d'estiu és un campus inclusiu i un espai on qualsevol nen i nena té el seu lloc i es trobarà en l'entorn més còmode i agradable.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Serà un espai lúdic i educatiu on els nens, tant ordinaris com especials, podran gaudir d'activitats d'oci en un entorn natural, tenint com a eix central de les activitats i com a centre d'animació: EL MUNDO DELS CAVALLS. El programa és molt variat: classes d'equitació, anglès, gymkhanas, tallers, jocs i moltes activitats més.

Hem volgut innovar amb idees com els nostres dies temàtics, que tots ells tenen a veure amb el món del cavall.

Podrem gaudir de dies en què serem cowboys i aprendrem els misteris del vell oest, utilitzant les seves tècniques com aprendre a tirar el llaç. Un altre dia ens convertirem en cavallers, descobrirem la història medieval. També descobrirem els secrets de les tribus Índies, i moltes coses més.

A més enguany seguim amb la dinàmica del nostre anglès divertit envoltat de vocabulari hípic i de l'equitació en general, i tot això ho aprendrem sense pràcticament cap esforç, JUGANT!

Com l'any anterior el nostre campus d'estiu, tractava de ser un campus inclusiu i un espai on qualsevol nen i nena té el seu lloc i es trobarà en l'entorn més còmode i agradable
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat