L'art de l'Equinoterapia

El arte de la Equinoterapia
L'equinoterapia és definida pels experts com “una modalitat
terapèutica complementària en la qual el cavall és el fil conductor per treballar patologies psíquiques, físiques i socials”.

Segons els experts, els moviments tridimensionals del cavall estimulen els músculs i articulacions del pacient. A més, la temperatura corporal de l'animal afavoreix la relaxació muscular, enfortint tant l'àrea psíquica com a física. El treball terapèutic del cavall també abasta altres aspectes de la persona, com l'àrea psicològica i emocional, amb un increment de la confiança, potenciació de l'autoestima o la correcció de problemes de
conducta.

"L'art de l'equinoterapia" té com a objectiu donar a conèixer aquest mètode de rehabilitació i ajuda complementari a la gent que ho desconeix, i ampliar la informació que algunes persones tenen en la seva haver-hi sobre aquest tema.

Agraïment especial a l'hípica Delta del Llobregat, pel seu oferiment i dedicació, a Manel, per prestar-nos la veu de l'experiència, i a Nerea González Romero, la responsable de la fotografia del documental.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat